Asiakirjatilaus

Tilaa isännöitsijäntodistus

Isännöitsijäntodistus on lakisääteinen asiakirja taloyhtiötä, huoneistoa ja osakasta koskevista keskeisimmistä tiedoista.

Tilaukseen tarvittavat tiedot: osakkeen osoite, tilaajan nimi ja yhteystiedot myös laskutusosoite (sähköiset jos mahdollista), mahdollinen toimeksiantosopimus tms, toimitusosoite. Voimme lähettää isännöitsijäntodistuksen salattuna sähköpostina tai kirjepostina.

Toimitamme asiakirjoja vain henkilöille tai yrityksille, joilla on oikeus kyseisiin asiakirjoihin. Mikäli kyseessä on muu toimija kuin osakkeenomistaja itse, asiakirjan tilaajalla on oltava voimassa oleva toimeksiantosopimus (mm. välittäjät) tai muu oikeudellinen peruste.

Toimitamme paperit saatuamme toimeksiannon ja laskutustiedot.

Tilaus sähköpostilla toimisto@hepokullanlampo.fi liitteiden kera.

Hinnasto:

  1. Isännöitsijäntodistus myyntiä varten, (sis. isännöitsijäntodistus, energiatodistus, toimintakertomus, tase, tuloslaskelma, talousarvio, kunnossapitotarveselvitys (pohjakuva alkup. pyydettäessä) 133 € (Laskutuslisä 6€)
  2. Isännöitsijäntodistus vuokrausta varten (sis. isännöitsijäntodistus, energiatodistus, kunnossapitotarveselvitys) 95€ (Laskutuslisä 6€)
  3. Isännöitsijäntodistus pankkiin tai muille viranomaisille esim. perunkirja (ilman liitteitä) 45 € (Laskutuslisä 6€)