Asukassivuille kirjautuminen

Voit kirjautua sivuille https://hepokullanlampo-asukassivut.etampuuri.fi tai Hepokullan Lämmön kotisivujen  kautta Taloyhtiösivut- Kirjaudu asukassivuille

1.      Rekisteröidy käyttäjäksi vahvalla tunnistautumisella (verkkopankkitunnukset)

2.      Rekisteröityminen vaatii, että isännöintiohjelmassa on henkilötunnus ja sähköposti (sähköposti voi olla vain yhdellä saman huoneiston osakkaalla/asukkaalla)

3.      Tunnuksen luonnin jälkeen käyttäjälle lähetetään sähköpostiviesti, joka sisältää linkin tunnuksen aktivointiin. Vahvistusviestin linkin klikkauksella käyttäjä ohjataan sivulle, jossa käyttäjä kirjautuu sisään luomallaan tunnuksella ja salasanalla.

Ennen tunnuksen aktivointia, ei tunnuksella pysty kirjautumaan sivustolle.

4.      Kirjaudu sivuille

5.      Asukassivujen avautuessa voit valita sen yhtiön mitä haluat tarkastella, jos sinulla on huoneistoja eri yhtiöissä.

Asukassivut toimivat parhaiten Chrome-selaimella ja tarkistathan, että selain avaa myös pop-up-ikkunat. PDF-liitteet aukeavat Acrobat-Reader-ohjelmassa.

HUOMIO!

Jos rekisteröityminen ei onnistu, niin ole yhteydessä Hepokullan Lämmön toimistoon (arkisin klo 9-15), että saamme lisättyä puuttuvat tiedot. Jos tiedät, että et ole ilmoittanut sähköpostiasi tai se on muuttunut, laitathan sen meille toimisto@hepokullanlampo.fi

Muista laittaa sähköpostiin nimi ja osoite!